تا 10 سال پیش شاید برای پاسخ دادن به سؤالهای درس معارف اسلامی در آزمون سراسری، حفظ کردن کتاب کافی بود، اما در سالهای اخیر، برای موفقیت در این درس، علاوه بر مطالعۀ دقیق، باید به نقد و بررسی و تحلیل مباحث کتابهای دین و زندگی پرداخت؛ در واقع امروزه سؤالهای درس معارف اسلامی ساده نیست و نمیتوان براحتی درصد خوبی را در این درس کسب کرد.
تلاش کردهایم که از زبان داوطلبان گروههای آزمایشی مختلف، که در این درس درصد خوبی کسب کردهاند، نحوۀ مطالعۀ درس معارف اسلامی و آمادگی برای آزمون آن را بیان کنیم. همچنین شاهد سخنان داوطلبانی هستیم که با وجود کسب رتبۀ عالی، نتوانستهاند درصد قابل توجهی را در این درس به دست بیاورند. بدون شک، سخنان این دسته از افراد نیز خالی از فایده نیست.
البته شاید شما اصلاً با درس مورد نظر مشکلی نداشته باشید که در این صورت، مشخص است که نباید نحوۀ مطالعۀ خود را تغییر دهید؛ یا شاید شیوۀ مطالعۀ دارنده یک رتبۀ برتر، با توجه به مهارت و سطح آمادگی شما، نتواند پاسخگوی نیاز شما باشد. محمد امین روان بخش: رتبۀ 2 گروه آزمایشی علوم تجربی آزمون سراسری 95، معارف اسلامی 85 درصد: تنها درسی که احتمال میدادم در آزمون سراسری 100 درصد بزنم، معارف اسلامی بود؛ چون این درس را خیلی خوانده بودم و تقریباً پنج دور کتابهای معارف اسلامی را به صورت کامل خوانده بودم. برای فراگیری این درس، روشم این بود که یک بار متن درس را کامل میخواندم تا به موضوع آشنا شوم و بتوانم مفهوم آیات را بهتر متوجه شوم و سپس پیام آیات را در کنار کتاب درسی مینوشتم تا هم مطالب را به صورت خلاصه داشته باشم و هم خود اینکه نوشتن باعث یادگیری میشد؛ سپس باردیگر متن کتاب را میخواندم تا یادگیریام کامل ترشود و بعد سراغ تست میرفتم و پاسخ هر تست را نیز بررسی میکردم. همچنین بررسی میکردم که به کدام قسمتهای درس، کمتر توجه کردهام، و در نهایت، آیات را تقریباً حفظ میکردم و به مرور درسها میپرداختم.
مشاهده پست مشابه : تاریخ تاسیس وبلاگ نیوزدی
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
می توانید دیدگاه خود را بنویسید
|
وبلاگ نیوزدی | اخبار روز | فیلم
![]() |